Om oss

Om oss:

Jeg heter Anne Bullen Eek og bor på Hurum, Klokkarstua, sammen med ektefellen, Fred.  Vi har en stor inngjerdet hage som passer perfekt  for viltre Wheatens.

Jeg er pensjonert sykepleier og min mann er pensjonert offiser fra forsvaret. Vi har hatt Jadore, en stor sterk hanne som ble nesten 13 år og nå har vi Finley, en hanne som er født i juli 2016.

Jeg har gått på Oppdretterseminar i regi av Norsk Kennel Klubb og lært av andre dyktige oppdrettere.

Oppdrettet

Jeg har et lite oppdrett og når vi har valper, er alt fokus rettet mot dem. De første ukene tar vi ikke imot besøk, men når de blir ca 4 uker, er de sterke nok for  flere inntrykk og opplevelser. Jeg er opptatt av at de skal få godt og riktig for og bruker for av god kvalitet, blandet med rå karbonadedeig, råfor fra Vom og Hundemat.

Kontakt med valpekjøperne

Jeg vil strekke meg langt for å hjelpe nye valpeeiere og ha så god kontakt som mulig så lenge det er behov for det.

[espro-slider id=110]